top of page
Thirsa Nijwening - CHI - MG4374.jpg

CHI NATURALS WITH OLIVE OIL

Verzorging. Balans. Bescherming.

 

Haar- en huidverzorging formule

Verzorgen - Hair & Body Shampoo · Body Wash

Conditioneren - Hair & Body Conditioner

Beschermen - Olive & Silk, Hair and Body Oil

 

CHI Naturals with Olive Oil is ontwikkeld om eeuwenoude filosofieën over gezondheid en schoonheid samen te brengen door de kracht van organische extra vergine olijfolie en plantaardige ingrediënten. Puur en rijk aan antioxidanten helpt olijfolie om het haar krachtiger te maken door het te beschermen en te voeden. Een unieke mix van plantaardige ingrediënten voorkomt gespleten punten met als resultaat gezond en glanzend haar. Deze complete lijn van producten is ontwikkeld om te voeden en daarmee de balans te herstellen door voedingsstoffen toe te voegen die het haar en de huid nodig hebben.

 

Wat doet het?

Olijfolie zorgt ervoor dat er een ideale vochtbalans wordt gecreëerd voor huid en haar. Antioxidanten helpen mee om het haar te beschermen tegen invloeden van buitenaf, zorgen voor extra kracht en houden het haar in een optimale conditie.

 

CHI Naturals with Olive Oil productnormen

• Sulfaat vrij

• Vrij van parabenen

• Recyclebare verpakkingen

• Glutenvrij

• Bevat geen GMO- Genetically Modified Organism

Belangrijkste ingrediënten

Natuurlijke extra vergine olijfolie

Een superieur vochtregulerend ingrediënt wat het vermogen heeft om diep in het haar door te dringen en van daaruit de vochtbalans herstelt. Olijfolie gewonnen uit olijven via de “cold-press” methode is rijk aan voedingsstoffen die het haar helpen om de vitaliteit te behouden terwijl antioxidanten ervoor zorgen dat het haar beschermd wordt tegen invloeden van buitenaf.

 

Mix van organische en plantaardige extracten

Een uniek mengsel van plantaardige ingrediënten die gespleten haarpunten tegen gaat en zorgt voor gezond, glanzend haar.

De mix bestaat uit de bloem van de Calendula, kamille, smeerwortel, komkommer, groene thee en passievrucht.

bottom of page