top of page
arganbanner.jpg
CHI Argan Oil Logo White Text.png

Arganolie is afkomstig uit de vruchten van de arganboom. Het is rijk aan vitamine E en bevat omega vetzuren die voeding aan het haar geven. Arganolie verzwaart het haar niet, trekt snel in, hydrateert en voedt droog en beschadigd haar.

Arganolie
Moringa olie

Vanwege de vele antioxidanten is moringa-olie een van de meest gewenste oliën die gebruikt wordt in cosmeticaproducten. De olie dringt diep door in het haar, levert vitale voedingsstoffen en helpt het vocht in het haar vast te houden. Moringa-olie is een populaire natuurlijke aanvulling voor de gezondheid en sterkte van het haar, maar biedt daarnaast ook optimale verzorging aan de hoofdhuid.

CHI keramische samenstelling

Deze verbinding maakt gebruik van keramische ingrediënten en proteïnen om het haar uitstekende bescherming te bieden. De keramische verbindingen laten anionen op de schubbenlaag vrijkomen, deze helpen om proteïnen met elkaar te verbinden en het haar zo meer glans, kracht en een levendige uitstraling te geven.

CHI-Argan-Oil-Shampoo-11.5oz-WEB.png
Argan Oil Blend Shampoo

Deze shampoo is de eerste stap in het 4-delige systeem, waarbij arganolie en moringa-olie gecombineerd worden met de bewezen kracht van zijdeproteïnen. Doordat deze sterke en voedende formule verrijkt is met vitaminen, eiwitten en antioxidanten die helpen het haar te beschermen en revitaliseren, krijgt beschadigd haar een extra boost en is gezond en glanzend haar het resultaat.

Het reinigt zonder de vochtbalans te verstoren en houdt de haarkleur levendig.

CHI-Argan-Oil-Conditioner-11.5oz-WEB.png
Argan Oil Blend Conditioner

De tweede stap in het 4-delige systeem is de conditioner. 

Deze voedende conditioner verbetert de stevigheid en elasticiteit van het haar, terwijl het helpt om te beschermen tegen schade als gevolg van thermische styling en UV-straling. De geavanceerde formule laat het haar luchtig aanvoelen, terwijl het herstel van het haar zorgt voor zachtheid en glans.

CHI-Argan-Oil-Rejuvenating-Masque-8oz-WEB.png
Argan Oil Blend Rejuvenating Masque

Dit intensieve masker is de derde stap in het 4-delige systeem.

Deze krachtige olie- en zijderijke formule hydrateert en revitaliseert het haar en kan de textuur, elasticiteit, glans en beheersbaarheid van het haar drastisch verbeteren. Het is vooral effectief bij dik, grof en chemisch behandeld haar

CHI-Argan-Oil-Leave-in-Treatment-3oz-WEB.png
Argan Oil Blend Oil

De laatste stap in het 4-delige systeem is de olie. Deze bestaat uit een niet verzwarend en snel absorberende mix van oliën die speciaal ontwikkeld is om haarveroudering tegen te gaan, het haar te hydrateren en dof en beschadigd haar te herstellen. Het haar krijgt een levendige uitstraling en optimale zachtheid en glans. Ook te gebruiken voorafgaand aan het gebruik van styling tools om schadelijke invloeden van thermische warmte

tegen te gaan.

bottom of page