top of page
RTlandingbanner.jpg
Royal Treatment Logo Metal White 2022.png
Bond and Repair Group2.png
Bond & Repair

Een compleet haar herstellend systeem. Laat je haar weer tot leven komen met het Bond & Repair haar herstellend systeem. Een compleet systeem dat is ontworpen om zelfs het meest beschadigde haar te herstellen en te versterken. Onze innovatieve formules herstellen de natuurlijke bindingen in je haar, waardoor het sterker en gezonder wordt dan ooit tevoren. Vergeet gespleten haarpunten en broos haar, en omarm de verzorging van Bond & Repair!

Royal Treatment 2022 Color Gloss Group.png
Color Gloss

Speciaal voor gekleurd haar! Verlevendig de schittering van je kleur met onze Color Gloss-serie, speciaal ontworpen voor gekleurd haar. Onze formules zijn doordrenkt met zorgvuldig geselecteerde ingrediënten om je haarkleur te beschermen en te behouden, waardoor het er stralender en gezonder uitziet dan ooit tevoren.

Royal Treatment 2022 Blonde Enhancing Group.png
Color Gloss Blonde Enhancing

Voor Blondines, jouw blonde haar verdient de allerbeste verzorging.

Onze Color Gloss Blond Enhancing-lijn is jouw geheime wapen voor die indrukwekkende blonde uitstraling. Deze producten zijn speciaal geformuleerd om de helderheid van blond haar te versterken, ongewenste pigmenten te neutraliseren en het er frisser en stralender uit te laten zien.

Royal Treatment 2022 Styling Group.png
Styling & Finishing

Ontdek de magie van onbeperkte stylingmogelijkheden met onze exclusieve Styling & Finishing productlijn. Of je nu op weg bent naar een chique avondje uit, een ontspannen weekend of een werk afspraak deze essentiële producten zijn jouw geheime wapen voor een prachtige haartransformatie.  

Royal Treatment 2022 Curl Care Group 2.png
Curl Care

Royal Treatment Curl Care is een haarverzorgingssysteem speciaal voor golvend en krullend haar. Het zorgt voor een betere definitie van het natuurlijke krulpatroon. Het herstelt hydratatie, houdt vocht vast, houdt kroezen onder controle en beschermt tegen vocht. Het haar is makkelijk te ontwarren en doorkambaar. Hierdoor is het handelbaar en eenvoudig te vormen en te stylen. Het maakt kwetsbaar haar sterk, gezond en glanzend met behoud van de natuurlijke valling.

Royal Treatment 2022 Scalp Care Group 2.png
Scalp Care

Royal Treatment Scalp Care is een verkwikkend hoofdhuid verzorgingssysteem speciaal om de droge hoofdhuid te exfoliёren, te resetten en te kalmeren. Zo wordt een goede ondergrond gecreëerd voor voller en gezonder haar. Het exfolieёrt de hoofdhuid door het te reinigen van overtollige olie en onzuiverheden, dit wordt door hydratatie aangevuld.  De verzorgende formule versterkt het haar waardoor schade en breuk vermindert. Het verfrist en stimuleert de huid met een verkoelend en tintelend gevoel.  

Royal Treatment 2022 Hydrating Group 2.png
Hydrating

Dit systeem is speciaal ontwikkeld om uitdroging van het haar tegen te gaan en dof, broos haar te verlevendigen. Het bevat voedende ingrediënten die het haar zacht maken en die vochtarm haar herstellen met intensieve hydratatie. Zorgt voor glad haar en houdt kroezen onder controle. Het haar wordt soepel, de elasticiteit en glans worden verbeterd. Het bevat collageen dat de gezondheid van het haar bevordert en veroudering van het haar tegen gaat door beschadiging van de haarfollikel te voorkomen.

Royal Treatment 2022 Volume Group2.png
Volume

Royal Treatment Volume is een systeem dat voor extra body en volume zorgt. Het geeft veerkracht aan fijn, slap haar. De zachte formule versterkt de schubbenlaag om schade te verminderen en zorgt er voor dat het zwakke haar minder kwetsbaar zal zijn. Het houdt stapeling van olie en residuen onder controle en hydrateert zonder het haar te verzwaren. Het geeft “ lucht” bij de aanzet van het haar en laat het fijne haar voller aanvoelen. Het herstelt souplesse en glans.

bottom of page