top of page
RTlandingbanner.jpg
Royal Treatment Logo Metal White 2022.png
Bond and Repair Group2.png
Bond & Repair

CHI Royal Treatment is een nieuw haarverzorgingssysteem voor de professionele kappersbranche van het wereldwijd gevestigde merk CHI. Door de combinatie van kwaliteit, schone ingrediënten en de meest innovatieve technologie stelt het “Bonding System” professionals in staat om het haar van klanten te transformeren en chemische behandelingen uit te voeren zonder het haar extra te beschadigen. Dit sulfaat- en parabenenvrije systeem is een luxueuze lijn, ontworpen om gezond, mooi haar te creëren en te behouden met buitengewone resultaten.

Royal Treatment 2022 Color Gloss Group.png
Royal Treatment 2022 Blonde Enhancing Group.png
Color Gloss

Een verzorgingssysteem dat exclusief is ontwikkeld voor gekleurd haar om optimale kleurbescherming te bieden. Geformuleerd zonder sulfaten waardoor het de kleur behoudt en de kleur fris blijft door binnenin de haarstructuur te werken. Het richt zich op het behoud van kleurpigmenten en verlengt de levendigheid van de kleur. 

Het hydrateert en houdt de pH waarde in balans, sluit de haarschubben om bescherming te bieden tegen 

UV-stralen en schade te voorkomen. Het houdt het haar gezond en glanzend en zorgt voor een langer houdbare kleur.

Color Gloss Blonde Enhancing

Dit is een kleurverzorgingslijn die is ontworpen voor blond en grijs haar om ongewenste goud en gele tinten te neutraliseren. Het houdt het haar koeler dan ooit tevoren. Het is geweldig voor het behoud en opfrissen van zowel blond gekleurd haar als de natuurlijke blonde kleur, terwijl het een optimale kleurbescherming biedt. Het is geformuleerd zonder sulfaten. Het hydrateert en houdt de pH waarde in balans, sluit de haarschubben en biedt zo bescherming tegen schade en UV-straling. Het houdt het haar gezond en glanzend voor langdurige kleur.

Royal Treatment 2022 Styling Group.png
Styling & Finishing

Royal Treatment Styling & Finishing is een lijn die is ontworpen om het haar te finishen en te voorzien in al je stylingbehoeften.

Het omvat essentiële styling- en finishingproducten die je creativiteit en stijl tot uiting brengen. Of je nu een avant-gardistische stijl hebt of klassiek en gestroomlijnd, deze lijn biedt veelzijdigheid en mogelijkheden voor verschillende haartypes en texturen.

bottom of page