top of page
ColorGlossbanner.jpg
Royal Treatment Logo Metal White 2022.png

COLOR GLOSS

Color Gloss

Een verzorgingssysteem dat exclusief is ontwikkeld voor gekleurd haar om optimale kleurbescherming te bieden. Geformuleerd zonder sulfaten waardoor het de kleur behoudt en de kleur fris blijft door binnenin de haarstructuur te werken. Het richt zich op het behoud van kleurpigmenten en verlengt de levendigheid van de kleur. 

Het hydrateert en houdt de pH waarde in balans, sluit de haarschubben om bescherming te bieden tegen 

UV-stralen en schade te voorkomen. Het houdt het haar gezond en glanzend en zorgt voor een langer houdbare kleur.

De ultieme geurbeleving

Geurnoten

Top: Citroen, Citrus, Bladgroen

Hart: Bloemig, Jasmijn, Palissander, Cyclamen, Gardenia

Basis: Hout, Muskus, Cederhout, Patchouli

Speciaal geschikt voor

Professionele haarstylisten die op zoek zijn naar een kleur beschermend verzorgingssysteem dat zorgt voor langer kleurbehoud en gezonder haar. Geschikt voor poreus, gekleurd en chemisch behandeld haar. Voor consumenten die op zoek zijn naar een nabehandelingsproduct dat helpt om de levendigheid van de haarkleur te verlengen tussen kleurservices door terwijl het haar gezond en glanzend blijft.

Granaatappel extract

Dit superfood-ingrediënt bevat krachtige antioxidanten die beschermen tegen invloeden van buitenaf. Het beschermt de haarkleur tegen vroegtijdige oxidatie. Het vormt een laag op het oppervlak van het haar. De op liposomen gebaseerde formulering bevat granaatappelextract en geeft in de loop van de tijd zijn hoge antioxidantgehalte af in de cortex. Hierdoor vergrendelt het de haarkleur en beschermt tijdens wasbeurten.

Waarom je ervan zal houden

Het is een natuurlijke bescherming van de haarkleur die zorgt voor een langere houdbaarheid. Geen verspilling want zelfs vruchtvlees wordt gebruikt. Langdurige antioxiderende werking. Het vormt een op

lipide gebaseerde beschermende laag om het haar. 

De belangrijkste ingrediënten

Alle formules van Color Gloss bevatten het Royal Treatment Signature Complex en Granaatappel.

Witte Truffel

Dit zeer gewilde ingrediënt is een rijke bron van vitamine B, aminozuren en eiwitten. De unieke en lichtgewicht conditionerende stoffen hydrateren en maken droog, beschadigd haar handelbaar. Het helpt gespleten haarpunten te verminderen en het beschermt het haar tegen broosheid en breuk.

 

Parel

Het beschermt het haar op natuurlijke wijze tegen UV-schade en gaat kleurvervaging tegen. Het biedt een combinatie van aminozuren, moisturizers en vitamine B dat vocht reguleert en waardoor het haar glad en pluisvrij blijft.

 

Aloë Vera

Aloë Vera staat bekend als een natuurlijk hydraterend middel en bevat een grote hoeveelheid essentiële voedingsstoffen, aminozuren en vitamines. Het biedt uitstekende conditionerende eigenschappen en bescherming aan het haar, terwijl het de droge huid/hoofdhuid hydrateert.

 

Kenmerken en voordelen

• Essentiële voedingsstoffen waaronder vitamines, mineralen, enzymen en polysachariden

• Suikermoleculen en polysachariden trekken vocht aan en houden het vast

• Aminozuren helpen de elasticiteit en stevigheid te verbeteren

• Vormt een laagje om het haar, vochtregulerende eigenschappen verminderen frizz en voegen glans toe

• Hydrateert de droge huid/hoofdhuid

• Maakt het makkelijker om te ontwarren.

RTCRS12-Royal-Treatment-2022-Color-Gloss-Shampoo-12oz.png
Color Gloss Protecting Shampoo (pH 5.5)

Wat het doet:

Zorgt voor een milde reiniging en geeft een superieure kleurbescherming aan gekleurd haar, voorkomt beschadiging en vervaging door blootstelling aan UV. Vergrendelt de kleur voor de ultieme kleurdimensie. Houdt de kleur glanzend, levendig en langer houdbaar. Hydrateert het haar en brengt de pH waarde in balans zodat het zacht en gezond blijft.

Gebruiksaanwijzing:

Breng de gewenste hoeveelheid aan op uw handpalmen en verdeel dit gelijkmatig over het haar en de hoofdhuid. Masseer dit in en spoel het vervolgens grondig uit. Indien nodig herhalen. Vervolg de behandeling met de conditioner. 

RTCRC12-Royal-Treatment-2022-Color-Gloss-Conditioner-12oz.png
Color Gloss Protecting Conditioner (pH 3.5)

Wat doet het:

Geeft een superieure kleurbescherming aan gekleurd haar, voorkomt schade en vervaging door blootstelling aan UV. Voedt en geeft essentiële hydratatie aan het haar, houdt de pH waarde in balans dat resulteert in gezond en glanzend haar. Onderhoudt, verlevendigt en verlengt de kleur. 

Gebruiksaanwijzing:

Breng na het wassen de conditioner royaal aan op de lengtes en de punten van het haar. Laat het 1-3 min. inwerken en spoel het uit met koel water om de haarschubben te sluiten en de glans te versterken.  

bottom of page