top of page
ColorGlossbanner2.jpg
Royal Treatment Logo Metal White 2022.png

Color Gloss
Blonde Enhancing

Color Gloss Blonde Enhancing

Dit is een kleurverzorgingslijn die is ontworpen voor blond en grijs haar om ongewenste goud en gele tinten te 

neutraliseren. Het houdt het haar koeler dan ooit tevoren. Het is geweldig voor het behoud en opfrissen van 

zowel blond gekleurd haar als de natuurlijke blonde kleur, terwijl het een optimale kleurbescherming biedt. Het is geformuleerd zonder sulfaten. Het hydrateert en houdt de pH waarde in balans, sluit de haarschubben en biedt zo bescherming tegen schade en UV-straling. Het houdt het haar gezond en glanzend voor langdurige kleur.

Speciaal geschikt voor

Professionele haarstylisten die op zoek zijn naar een kleur beschermend verzorgingssysteem dat zorgt voor langer kleurbehoud en gezonder haar. Geschikt voor poreus, gekleurd en chemisch behandeld haar. Voor consumenten die op zoek zijn naar een nabehandelingsproduct dat helpt om de levendigheid van de haarkleur te verlengen tussen kleurservices door terwijl het haar gezond en glanzend blijft.

Vitamine C 

Het is een krachtige antioxidant die helpt bij het bestrijden van schade door vrije radicalen. Het maakt het haar natuurlijk helderder en versterkt de levendigheid van de kleur.

Lavendel Essentiële Olie

Historisch gezien staat lavendel bekend om zijn gebruik in aromatherapie. Het heeft verfrissende en kalmerende eigenschappen, bevordert ontspanning en bevordert gezond haar. Het verbetert de gezondheid van de hoofdhuid door de oliebalans in evenwicht te brengen en schilfering te voorkomen. 

De belangrijkste ingrediënten

Alle formules van Color Gloss Blonde Enhancing bevatten het Royal Treatment Signature Complex + Lavendel & 

Vitamine C.

Witte Truffel

Dit zeer gewilde ingrediënt is een rijke bron van vitamine B, aminozuren en eiwitten. De unieke en lichtgewicht conditionerende stoffen hydrateren en maken droog, beschadigd haar handelbaar. Het helpt gespleten haarpunten te verminderen en het beschermt het haar tegen broosheid en breuk.

 

Parel

Het beschermt het haar op natuurlijke wijze tegen UV-schade en gaat kleurvervaging tegen. Het biedt een combinatie van aminozuren, moisturizers en vitamine B dat vocht reguleert en waardoor het haar glad en pluisvrij blijft.

 

Aloë Vera

Aloë Vera staat bekend als een natuurlijk hydraterend middel en bevat een grote hoeveelheid essentiële voedingsstoffen, aminozuren en vitamines. Het biedt uitstekende conditionerende eigenschappen en bescherming aan het haar, terwijl het de droge huid/hoofdhuid hydrateert.

 

Kenmerken en voordelen

• Essentiële voedingsstoffen waaronder vitamines, mineralen, enzymen en polysachariden

• Suikermoleculen en polysachariden trekken vocht aan en houden het vast

• Aminozuren helpen de elasticiteit en stevigheid te verbeteren

• Vormt een laagje om het haar, vochtregulerende eigenschappen verminderen frizz en voegen glans toe

• Hydrateert de droge huid/hoofdhuid

• Maakt het makkelijker om te ontwarren.

RTBEVS12-Royal-Treatment-2022-Color-Gloss-Blonde-Enhancing-Purple-Shampoo-12oz.png
Color Gloss Blonde Enhancing Purple Shampoo (pH 5.5)

Wat het doet:

Reinigt het haar en geeft violet pigmenten af om ongewenste goud en geel tinten in blond en grijs haar te neutraliseren en te elimineren. Versterkt en hydrateert het haar van binnenuit en beschermt tegen beschadiging. Onderhoudt en verfrist de kleur, waardoor het haar koel en helder blijft. 

Gebruiksaanwijzing:

Maak het haar nat en breng de shampoo gelijkmatig aan over het gehele haar. Masseer het in tot het schuimt. Laat 1-5 minuten intrekken en spoel uit. Vervolg de behandeling met conditioner. 

 

*Houd bij het bepalen van tint en timing rekening met de ondergrond, het niveau van de haarkleur en de porositeit van het haar. Gebruik altijd handschoenen. Kan vlekken maken op poreuze oppervlakken.

RTBEVC12-Royal-Treatment-2022-Color-Gloss-Blonde-Enhancing-Purple-Conditioner-12oz.png
Color Gloss Blonde Enhancing Purple Conditioner (pH 3.5)

Wat doet het:

Beschermt de kleur en geeft violet pigmenten af om ongewenste goud en geel tinten in blond en grijs haar te neutraliseren en te elimineren. Versterkt en hydrateert het haar van binnenuit, hydrateert en beschermt tegen beschadigen. Perfect voor het behouden en verfrissen van de haarkleur, maakt het haar fris en helder met extra zachtheid en stralende glans.

Gebruiksaanwijzing:

Was het haar, spoel het uit en maak het handdoekdroog. Breng de conditioner aan verdeel het gelijkmatig over het haar. Laat het 1-5 minuten intrekken en spoel het vervolgens uit. Voor een intensiever resultaat kan het dagelijks gebruikt worden. Voor kleuronderhoud om elke wasbeurt.

 

*Houd bij het bepalen van de tint en timing rekening met de ondergrond, het niveau van de haarkleur en de porositeit van het haar. Gebruik altijd handschoenen. Kan vlekken maken op poreuze oppervlakken.

bottom of page