top of page
CHI_Rose-banner.jpg
CHI Rose Hip Oil Logo Red.png
CHI Rose Hip Oil. 

Een revolutionaire serie producten die het gekleurde haar onderhoudt en beschermt: CHI Rose Hip Oil Color Nurture. De toegevoegde rozenbottelolie hydrateert het haar, houdt de schubbenlaag gesloten, vergrendelt de haarkleur en is van nature rijk aan antioxidanten en vitamine C. CHI Rose Hip Oil Color Nurture verhoogt de levendigheid van de kleur en geeft glans voor langdurig kleuronderhoud. Ook wordt het haar beschermd tegen agressieve UV-straling die de haarkleur vervaagt en dof maakt.

CHI-Rose-Hip-Oil-Color-Protect-Shampoo-11.5oz.png
CHI Rose Hip Oil Color Protect Shampoo

Milde reiniging voor gekleurd haar met behoud van kleur en intensiteit. Rozenbottelolie, vitamine C en antioxidanten verminderen kleurverlies en verhogen de levendigheid en glans.

Gebruiksaanwijzing: 

Breng de gewenste hoeveelheid van CHI Rose Hip Oil Protecting Shampoo aan op de handpalmen en verdeel gelijkmatig over vochtig haar. Laat de shampoo schuimen en spoel uit met warm water. Gebruik vervolgens CHI Rose Hip Oil Protecting Conditioner.

CHI-Rose-Hip-Oil-Color-Protect-Conditioner-11.5oz.png
CHI Rose Hip Oil Color Protect Conditioner

Werkt vochtherstellend op gekleurd haar en helpt dof en droog haar te voorkomen. De lage pH waarde in de formule zorgt dat de kleur langer houdbaar blijft doordat de schubbenlaag beter gesloten is. Vitamine C verlevendigt de kleur door extra glans.

Gebruiksaanwijzing: 

Breng de gewenste hoeveelheid van CHI Rose Hip Oil Protecting Conditioner aan op de handpalmen en verdeel gelijkmatig over lengtes en punten van handdoekdroog haar. Spoel uit met lauwwarm water.

CHI-Rose-Hip-Oil-Repair-and-Shine-Tonic-4oz.png
CHI Rose Hip Oil Repair & Shine Leave-in Tonic

Licht conditionerende haartonic met vitamines die gekleurd haar verrijkt, voorafgaand aan de styling. De kalmerende formule versterkt en hydrateert gekleurd haar en helpt kroes en statisch haar te voorkomen.

Gebruiksaanwijzing: 

Spray CHI Rose Hip Oil Repair & Shine Leave-in Tonic royaal over handdoekdroog haar en kam het door om de tonic gelijkmatig te verdelen. Breng in model zoals u gewend bent.

CHI-Rose-Hip-Oil-Color-Recovery-Treatment-8oz.png
CHI Rose Hip Oil Color Recovery Treatment

De voedende rozenbottelolie, in deze intensief conditionerende behandeling, herstelt beschadigd gekleurd haar. Reguleert vocht en versterkt door iedere haar van een laagje te voorzien dat vitamine C en antioxidanten bevat. Gaat droog haar en breuk tegen en maakt het haar beter handelbaar.

Gebruiksaanwijzing: 

Maak het haar na het wassen handdoekdroog. Verdeel CHI Rose Hip Oil Recovery Treatment over lengtes en punten. Laat het 3 - 5 minuten inwerken en spoel uit met lauwwarm water. Laat het product voor een intensievere behandeling 5 - 8 minuten inwerken.

CHI-Rosehip-Oil-Dry-UV-Protecting-Oil-5_3oz-copy.png
CHI Rose Hip Oil Dry UV Protecting Oil

Een multifunctionele finishing spray die zorgt voor een glanzend onderhoud van de kleur. Bevat beschermende ingrediënten die voortijdig kleurverlies, door invloed van het milieu, tegengaan. Glansgevende ingrediënten verbeteren de kleur en zorgen voor een natuurlijke dimensie.

UV-bescherming • Verzwaart niet • Glans

Gebruiksaanwijzing: 

Spray CHI Rose Hip Oil Dry UV Protecting Oil over lengtes en punten. Houd 15 - 20 cm afstand.

bottom of page