top of page
CHI Royal Treatment Banner-zw.jpg
Royal Treatment Scalp Care

Is een verkwikkend hoofdhuid verzorgingssysteem speciaal om de droge hoofdhuid te exfoliёren, te resetten en te kalmeren. Zo wordt een goede ondergrond gecreëerd voor voller en gezonder haar. Het exfolieёrt de hoofdhuid door het te reinigen van overtollige olie en onzuiverheden, dit wordt door hydratatie aangevuld.  De verzorgende formule versterkt het haar waardoor schade en breuk vermindert. Het verfrist en stimuleert de huid met een verkoelend en tintelend gevoel.  

De ultieme geurbeleving

Geurnoten

Top: Citroen, Citrus, Bladgroen

Hart: Bloemig, Jasmijn, Palissander, Cyclamen, Gardenia

Basis: Hout, Muskus, Cederhout, Patchouli

De belangrijkste ingrediënten

Alle formules in de styling en finishing producten bevatten het Royal Treatment Signature Complex.

Biotine

Is een essentiële vitamine die de productie van keratine ondersteunt. Het versterkt het haar en gaat breuk en broos haar tegen. Geeft volume, laat het voller aanvoelen en er dikker uitzien.

 

Salicylzuur

Een betahydroxizuur die als een natuurlijke verbinding in planten voorkomt. De chemische variant exfolieёrt het haar en de hoofdhuid door het te reinigen van overtollige olie en residuen. Het reinigt en stimuleert de hoofdhuid waardoor er een gezonde omgeving gecreëerd wordt voor het haar.

RTSCBS12 Royal Treatment 2022 Scalp Care Biotin Shampoo 12oz.png
Biotin Shampoo

Wat het doet:

Een verkwikkende shampoo die de gezondheid van de hoofdhuid reset en in balans brengt door uitdroging en schilfering tegen te gaan. De zachte formule creëert de optimale basis voor gezond haar. Het zuivert en exfolieert waardoor de hoofdhuid kalmeert en het vochtgehalte in balans wordt gebracht.

Gebruiksaanwijzing:

Breng de shampoo gelijkmatig aan op nat haar en masseer het in vanaf de hoofdhuid tot in de punten van het haar. Spoel het vervolgens goed uit en herhaal dit indien nodig. Vervolg de behandeling met Royal Treatment Scalp Care Biotin Conditioner.

RTSCBC12 Royal Treatment 2022 Scalp Care Biotin Conditioner 12oz.png
Biotin Conditioner

Wat doet het:

Een voedende conditioner die de gevoelige hoofdhuid verlichting geeft. Het kalmeert de droge en jeukende huid en geeft een koel, verfrissend en tintelend gevoel. Het hydrateert droog en broos haar, versterkt en beschermt. 

Gebruiksaanwijzing:

Breng de conditioner aan op handdoekdroog haar vanaf de hoofdhuid tot aan de punten van het haar. Laat het 1-3 minuten inwerken en spoel het vervolgens goed uit.

Style vervolgens het haar naar wens.

RTSCSS6 Royal Treatment 2022 Scalp Care Scalp Spray 6oz.png
Scalp Spray

Wat het doet:

Een spray die zeer geschikt is om tussen twee wasbeurten door te gebruiken. Het hydrateert en kalmeert een droge, jeukende en schilferende huid. Het stimuleert de hoofdhuid en brengt het in balans. Dit resulteert in gezond glanzend haar.

Gebruiksaanwijzing:

Breng de spray rechtstreeks aan op de hoofdhuid en masseer het met de vingertoppen in voor een goede verdeling. Spoel het niet uit. Gebruik het als een onderdeel van een dagelijkse routine.

bottom of page