top of page
tea tree banner.jpg
CHI Tea Tree Oil Logo.png
CHI Tea Tree Oil. Een prikkelende verfrissing.

CHI Tea Tree Oil producten bevatten de essentiële voordelen van de verfrissende combinatie van Tea Tree olie en pepermuntolie. Deze reguleert vocht en zorgt voor een goede balans van de hoofdhuid en activeert de hoofdhuid.

Geschikt voor zowel dames als heren die een hydraterende en verfrissende haarverzorging wensen met de verzorgende voordelen van Tea Tree olie.

Een productlijn die de zintuigen prikkelt en de hoofdhuid verfrist.

CHI-Tea-Tree-Oil-Shampoo-11.5oz.png
CHI Tea Tree Oil Shampoo

CHI Tea Tree Oil Shampoo is een milde shampoo die haar en hoofdhuid reinigt, onzuiverheden verwijdert en de zuurgraad van de hoofdhuid in balans houdt.

Gebruiksaanwijzing

Breng een kleine hoeveelheid CHI Tea Tree Shampoo aan op de handpalmen en verdeel gelijkmatig over vochtig haar. Laat het goed schuimen en spoel uit met warm water.

CHI-Tea-Tree-Oil-Conditioner-11.5oz.png
CHI Tea Tree Oil Conditioner

CHI Tea Tree Oil Conditioner is een verzachtende en vochtregulerende, niet verzwarende conditioner die haar en hoofdhuid voedt en verfrist.

Gebruiksaanwijzing

Breng een kleine hoeveelheid CHI Tea Tree Conditioner aan op de handpalmen en verdeel gelijkmatig over handdoekdroog haar en indien gewenst op de hoofdhuid. Spoel uit met lauw water.

CHI-Tea-Tree-Oil-Soothing-Scalp-Spray-3oz.png
CHI Tea Tree Oil Soothing Scalp Spray

CHI Tea Tree Soothing Scalp Spray is een verzachtende spray voor de hoofdhuid, verlicht jeuk en irritatie en helpt tegen een droge hoofdhuid tussen twee wasbeurten in. Heeft een verfrissende werking.

Gebruiksaanwijzing

Breng de CHI Tea Tree Soothing Scalp Spray rechtstreeks aan op de hoofdhuid. Spoel niet uit.

bottom of page