top of page
CHI Royal Treatment Banner-zw.jpg
Royal Treatment Volume 

Een systeem dat voor extra body en volume zorgt. Het geeft veerkracht aan fijn, slap haar. De zachte formule versterkt de schubbenlaag om schade te verminderen en zorgt er voor dat het zwakke haar minder kwetsbaar zal zijn. Het houdt stapeling van olie en residuen onder controle en hydrateert zonder het haar te verzwaren. Het geeft “lucht” bij de aanzet van het haar en laat het fijne haar voller aanvoelen. Het herstelt souplesse en glans. 

De ultieme geurbeleving

Geurnoten

Top: Citroen, Citrus, Bladgroen

Hart: Bloemig, Jasmijn, Palissander, Cyclamen, Gardenia

Basis: Hout, Muskus, Cederhout, Patchouli

De belangrijkste ingrediënten

Alle Volume formules bevatten het Royal Treatment Signature Complex + Bamboe & lijnzaadolie.

Bamboe

Bamboe is rijk aan silica en biotine, het versterkt, verbetert de elasticiteit en de glans van het haar. Het stimuleert de hoofdhuid en vermindert haarbreuk.

 

Lijnzaadolie

Is rijk aan omega vetzuren, vitamine E en andere voedingsstoffen. Hydrateert en voedt het haar waardoor het sterker, gezond, glanzend en elastisch wordt.

RTVC12 Royal Treatment 2022 Volume Shampoo 12oz.png
Volume Shampoo

Wat het doet:

en niet verzwarende shampoo dat fijn, futloos haar voller en volumineuzer maakt.

Reinigt onzuiverheden en overtollig vet in het haar en op de hoofdhuid. Zorgt voor extra body en veerkracht. Versterkt verzwakt haar en beschermt tegen beschadiging. Extra hydratatie zorgt voor

een sterk, zacht en glanzend resultaat.

Gebruiksaanwijzing:

Breng de shampoo gelijkmatig aan op nat haar en masseer het in van de aanzet tot aan de punten. Spoel het zorgvuldig uit en herhaal dit indien nodig. Vervolg de behandeling met Royal Treatment

Volume Conditioner.

RTVS12 Royal Treatment 2022 Volume Conditioner 12oz.png
Volume Conditioner

Wat het doet:

Geeft het haar extra volume door haarvezels op te vullen en te laten zwellen. Dit zorgt voor voller en dikker uitziend haar. Herstelt vocht, volume en beweging bij fijn, dun haar of haar zonder volume. Versterkt verzwakt haar en beschermt tegen beschadiging, waardoor het haar sterker, zachter en glanzender wordt.

 

Gebruiksaanwijzing:

Breng een kleine hoeveelheid aan op schoon en handdoekdroog haar. Laat het 1-3 minuten inwerken. Spoel het uit en style het haar naar wens. 

RTVB8 Royal Treatment 2022 Volume Booster 8oz.png
Volume Booster

Wat het doet:

Een vloeibare versteviging zeer geschikt voor fijn, dun of slap haar. Geeft volume bij de aanzet en creëert direct een volumineuze look. Zorgt voor textuur, body en laat het haar dikker aanvoelen. Deze niet verzwarende spray biedt een flexibele fixatie zodat het haar makkelijk te stylen is.

 

Gebruiksaanwijzing:

Spray Volume Booster op schoon handdoekdroog haar, kam het haar door voor een goede verdeling en style het haar naar wens.

bottom of page