top of page
CHI Care Web Banner - Clean Haircare for All (1920x750).jpg
Clean Haircare for All Logo - stacked.png
icons.png
CHI HydrateCare Hydrating Shampoo & Conditioner.png

HYDRATECARE

Mede door het gebruik van natuurlijke ingrediënten voedt, hydrateert, herstelt en versterkt deze milde formule droog haar. Brengt de vochtbalans in evenwicht en beschermt tegen beschadiging en breuk. Deze uitgebalanceerde formule maakt het haar handelbaar en gezond én het zorgt voor een prachtige glans.

Hydrating Shampoo

Reinigt op milde wijze, verzorgt, herstelt, versterkt en hydrateert het haar. Brengt de vochtbalans in evenwicht, gaat beschadiging en haarbreuk tegen. Houdt het haar gezond, handelbaar en glanzend.

 

Hydrating Conditioner

Hydrateert en brengt de vochtbalans in evenwicht, gaat beschadiging en haarbreuk tegen. Houdt het haar gezond, handelbaar en glanzend.

CHI ShineCare Smoothing Shampoo & Conditioner.png

SHINECARE

Mede door het gebruik van natuurlijke ingrediënten hydrateert deze milde formule dof en futloos haar van binnenuit en beschermt het tegen vochtigheid. Conditioneert gespleten haarpunten, gaat onrustig haar tegen, bevordert elasticiteit, geeft glans en hydrateert.

Dit resulteert in een ultra gladde handelbare look.

 

Smoothing Shampoo

Beschermt onrustig haar tegen vocht en zegt vaarwel tegen dof en futloos haar. Conditioneert gespleten haarpunten, hydrateert, geeft glans en een ultra gladde look. 

 

Smoothing Conditioner

Hydrateert het haar van binnenuit, beschermt tegen vochtigheid en houdt onrustig haar onder controle. Maakt het haar glanzend, bevordert de elasticiteit en de conditie. Dit resulteert in een handelbare ultra gladde look.

CHI VolumeCare Volume Shampoo & Conditioner.png

VOLUMECARE

Mede door het gebruik van natuurlijke ingrediënten zorgt deze milde formule voor extra body en volume in dun, fijn en slap haar. Brengt de vochtbalans in evenwicht zodat het zacht en handelbaar aanvoelt zonder het haar te verzwaren.

 

Volume Shampoo

Een niet verzwarende shampoo die zorgt voor extra volume en body in dun, fijn en slap haar. Reinigt op milde wijze en houdt de vochtbalans in evenwicht. Houdt het haar zacht en handelbaar.
 

Volume Conditioner

Een niet verzwarende conditioner, zorgt voor extra volume en body in dun, fijn en slap haar. Brengt de vochtbalans in evenwicht zodat het zacht en handelbaar aanvoelt zonder het haar te verzwaren.

CHI CurlyCare Curl Shampoo & Conditioner.png

CURLYCARE

Mede door het gebruik van natuurlijke ingrediënten hydrateert deze milde formule gekruld haar, waardoor het minder onrustig wordt, makkelijker ontwart en beter beheersbaar zal zijn. Het reguleert de vochtbalans en verwijdert geen natuurlijke oliën waardoor de vorm van de krul verbetert en intact blijft. Het beschermt tegen vochtigheid, verhoogt de elasticiteit en versterkt. Het zorgt voor zacht, glad en glanzend haar.

 

Curl Shampoo

Een milde hydraterende shampoo voor krullen. Gaat onrustig haar tegen en maakt het haar handelbaar. Verwijdert geen natuurlijke oliën waardoor de vorm van de krul intact blijft en verbetert.

Curl Conditioner

Ontwart gekruld haar en hydrateert pluizig haar. Beschermt tegen vochtigheid, verbetert elasticiteit en maakt het haar sterk waardoor het er gezond en glanzend uit zal zien.

CHI ColorCare Color Lock Shampoo & Conditioner.png

COLORCARE

Mede door het gebruik van natuurlijke ingrediënten, zorgt deze milde formule voor langer kleurbehoud en reguleert het vocht in gekleurd haar. Het verlengt de levendigheid van de kleur, voedt en voorkomt beschadiging van het haar. Dit zorgt voor langer houdbare kleurresultaten. Versterkt het haar, maakt het handelbaar en zacht. Zorgt voor gemakkelijk onderhoud tussen de salonbezoeken door om gekleurd haar gezond en levendig te houden.

 

Color Lock Shampoo

Bevat natuurlijke ingrediënten, reinigt op milde wijze, houdt de vochtbalans in evenwicht en voedt het haar waardoor de kleur langer houdt en beschermt tegen beschadiging van het haar. Houdt het haar gezond, levendig, zacht en glanzend.

 

Color Lock Conditioner

Bevat natuurlijke ingrediënten, houdt de kleur vast en reguleert vocht in gekleurd haar. Verlengt de levendigheid van een kleur, gaat kleurvervaging tegen en beschermt. Versterkt, houdt het handelbaar en geeft een prachtige glans. Makkelijk voor onderhoud tussen de salonbehandelingen door.  

CHI CleanCare Clarifying Shampoo 12oz.png

CLEANCARE

Clarifying Shampoo

Een diepe reiniging voor het haar en de hoofdhuid om build-up te verwijderen zonder het haar te ontdoen van natuurlijke oliën. Zuivert de hoofdhuid en herstelt de vochtbalans. Maakt het brandschoon en fris.

bottom of page