top of page
CHI Royal Treatment Banner-zw.jpg
Royal Treatment Curl Care

Is een haarverzorgingssysteem speciaal voor golvend en krullend haar. Het zorgt voor een betere definitie van het natuurlijke krulpatroon. Het herstelt hydratatie, houdt vocht vast, houdt kroezen onder controle en beschermt tegen vocht. Het haar is makkelijk te ontwarren en doorkambaar. Hierdoor is het handelbaar en eenvoudig te vormen en te stylen. Het maakt kwetsbaar haar sterk, gezond en glanzend met behoud van de natuurlijke valling.

De ultieme geurbeleving

Geurnoten

Top: Citroen, Citrus, Bladgroen

Hart: Bloemig, Jasmijn, Palissander, Cyclamen, Gardenia

Basis: Hout, Muskus, Cederhout, Patchouli

De belangrijkste ingrediënten

Alle Curl Care formules bevatten het Royal Treatment Signature Complex +, Shea boter, kokoswater en avocado olie.

Shea Boter

Dit voedende ingrediënt is een vaste vette olie verkregen uit de noten van de Sheaboom en bevat vitamine A en E dat vochtverlies herstelt bij dof en droog haar. Het gaat kroezen van het haar tegen en voorkomt gespleten haarpunten waardoor het haar glad, zacht en glanzend wordt.

Kokoswater

Is rijk aan eiwitten, aminozuren, suikers, vitamines en mineralen, een geweldige bron van hydratatie voor het haar. Het is een heldere vloeistof verkregen uit de kokosnoot en is licht van gewicht. Daardoor zeer geschikt voor droog gekruld haar.

Avocado olie 

Dringt diep in het haar om intensief te hydrateren en bescherming te bieden tegen beschadiging. Het is verrijkt met gezonde vetten die het haar voeden, versterken en glans geven.

RTCES12 Royal Treatment 2022 Curl Care Shampoo 12oz.png
Curl Care Shampoo

Wat het doet:

Royal Treatment Curl Care Shampoo hydrateert droge krullen en geeft een diepe reiniging van build-up producten die slap haar veroorzaken. Door het natuurlijke krulpatroon te verbeteren blijven krullend en golvend haar gedefinieerd, glad en pluisvrij. 

Gebruiksaanwijzing:

Breng de shampoo gelijkmatig aan op nat haar vanaf de aanzet tot in de punten. Spoel het vervolgens goed uit en herhaal dit indien nodig. Vervolg de behandeling met Royal Treatment Curl Care Conditioner.

RTCEC12 Royal Treatment 2022 Curl Care Conditioner 12oz.png
Curl Care Conditioner

Wat het doet:

Royal Treatment Curl Care Conditioner herstelt de hydratatie en elasticiteit van krullend en golvend haar. Het haar is makkelijk te ontwarren en doorkambaar. Hierdoor is het handelbaar en eenvoudig te vormen en te stylen. Het maakt kwetsbaar haar sterk, gezond en glanzend met behoud van de natuurlijke valling. 

 

Gebruiksaanwijzing:

Breng Royal Treatment Curl Care Conditioner aan op schoon handdoekdroog haar. Laat het 1-3 minuten inwerken en spoel het goed uit. Style vervolgens het haar naar wens.

RTCELIC6 Royal Treatment 2022 Curl Care Leave In Conditioner 6oz.png
Curl Care Leave-in Conditioner

Wat het doet:

Royal Treatment Leave-in Conditioner zorgt voor langdurige hydratatie en houdt het vocht vast in krullend en golvend haar. Hierdoor ontstaat er een mooie krultekening en een prachtige glans.

Maakt het haar makkelijk doorkambaar, conditioneert de schubbenlaag en maakt het glad. Hierdoor ontstaat er minder schade aan het haar en gaat het kroezen tegen. Het resulteert in een flexibele styling met zachte veerkrachtige krullen.

 

Gebruiksaanwijzing:

Breng Royal Treatment Leave-in Conditioner aan op vochtig of droog haar van aanzet tot aan de punten en style het haar naar wens.

Royal Treatment 2022 Curl Care Cream Gel 5oz.png
Curl Care Cream Gel

Wat het doet:

Royal Treatment Cream Gel creëert moeiteloos pluisvrije krullen met de ultrahydrating formule die conditioneert en zorgt voor een prachtige krultekening en glans. Verbetert de elasticiteit waardoor het haar makkelijk te vormen is. Er ontstaat een zachte natuurlijke stevigheid die nog makkelijk te restylen is.

 

Gebruiksaanwijzing:

Breng Royal Treatment Cream Gel gelijkmatig aan op vochtig of droog haar en definieer of scrunch

g elijktijdig de krullen in vorm. Laat het vervolgens “ aan de lucht drogen” of föhn het haar met een diffuser. Breng indien nodig meer product aan.

bottom of page