top of page
CHI Royal Treatment Banner-zw.jpg
Royal Treatment Hydrating

Dit systeem is speciaal ontwikkeld om uitdroging van het haar tegen te gaan en dof, broos haar te verlevendigen. Het bevat voedende ingrediënten die het haar zacht maken en die vochtarm haar herstellen met intensieve hydratatie. Zorgt voor glad haar en houdt kroezen onder controle. Het haar wordt soepel, de elasticiteit en glans worden verbeterd. Het bevat collageen dat de gezondheid van het haar bevordert en veroudering van het haar tegen gaat door beschadiging van de haarfollikel te voorkomen.

De ultieme geurbeleving

Geurnoten

Top: Citroen, Citrus, Bladgroen

Hart: Bloemig, Jasmijn, Palissander, Cyclamen, Gardenia

Basis: Hout, Muskus, Cederhout, Patchouli

De belangrijkste ingrediënten

Alle Hydrating formules bevatten het Royal Treatment Signature Complex + Collageen & Hyaluronzuur

 

Collageen

Bevordert de gezondheid van het haar en bestrijdt veroudering door beschadiging aan de haarfollikel te voorkomen.

 

Hyaluronzuur

Het is een polysacharide die van nature in het lichaam wordt aangemaakt en zeer geliefd is vanwege zijn hydraterende eigenschappen. Het is gemaakt door middel van een biomimetrisch proces. Er ontstaat daardoor geen irritatie omdat het lichaam het van nature produceert. Het kan tot 1000 maal zijn eigen gewicht aan vocht vast houden en vormt een dunne film om vochtverlies te voorkomen. Hierdoor ontstaat het ultieme vochtniveau om het haar en de huid te hydrateren waardoor het glad en stralend blijft. Vermindert kroes, verbetert elasticiteit, geeft glans en zorgt voor algeheel gezond uitziend haar. Het geeft bescherming tegen externe invloeden als kammen, borstelen en styling met hitte tools.

RTHS12 Royal Treatment 2022 Hydrating Shampoo 12oz.png
Hydrating Shampoo

Wat het doet:

Geschikt voor alle haartypes. Reinigt op milde wijze, hydrateert en laat droog, dof en beschadigd haar herleven. Houdt vocht vast en versterkt het haar. Dit zorgt voor een sterk, zacht en glanzend resultaat.

Gebruiksaanwijzing:

Breng het gelijkmatig aan op nat haar en masseer het in vanaf de aanzet tot aan de punten. Spoel het zorgvuldig uit en herhaal dit indien nodig. Vervolg de behandeling met Royal Treatment Hydrating Conditioner.

RTHC12 Royal Treatment 2022 Hydrating Conditioner 12oz.png
Hydrating Conditioner

Wat het doet:

Geschikt voor alle haartypes. Dringt diep door in de haarschacht en hydrateert direct het droge haar. Houdt vocht vast en herstelt de schubbenlaag, versterkt het haar en biedt bescherming tegen vochtigheid. Maakt het haar zacht en handelbaar met een geweldige glans. 

 

Gebruiksaanwijzing:

Breng een kleine hoeveelheid aan op schoon en handdoekdroog haar. Laat het 1-3 minuten inwerken. Spoel het uit en style het haar naar wens. 

bottom of page