top of page
CHI_Olive-banner.jpg
CHI Naturals with Olive Oil Logo_edited.
Verzorging. Balans. Bescherming.

Verzorgen

Hair & Body Shampoo · Body Wash

 

Conditioneren

Hair & Body Conditioner

 

Beschermen

Olive & Silk, Hair and Body Oil

CHI Naturals with Olive Oil is ontwikkeld om eeuwenoude filosofieën over gezondheid en schoonheid samen te brengen door de kracht van organische extra vergine olijfolie en plantaardige ingrediënten. Puur en rijk aan antioxidanten helpt olijfolie om het haar krachtiger te maken door het te beschermen en te voeden. Een unieke mix van plantaardige ingrediënten voorkomt gespleten punten met als resultaat gezond en glanzend haar. Deze complete lijn van producten is ontwikkeld om te voeden en daarmee de balans te herstellen door voedingsstoffen toe te voegen die het haar en de huid nodig hebben.

Wat doet het?

Olijfolie zorgt ervoor dat er een ideale vochtbalans wordt gecreëerd voor huid en haar. Antioxidanten helpen mee om het haar te beschermen tegen invloeden van buitenaf, zorgen voor extra kracht en houden het haar in een optimale conditie.

Belangrijkste ingrediënten.

Natuurlijke extra vergine olijfolie

Een superieur vochtregulerend ingrediënt wat het vermogen heeft om diep in het haar door te dringen en van daaruit de vochtbalans herstelt. Olijfolie gewonnen uit olijven via de “cold-press” methode is rijk aan voedingsstoffen die het haar helpen om de vitaliteit te behouden terwijl antioxidanten ervoor zorgen dat het haar beschermd wordt tegen invloeden van buitenaf.

 

Mix van organische en plantaardige extracten

Een uniek mengsel van plantaardige ingrediënten die gespleten haarpunten tegen gaat en zorgt voor gezond, glanzend haar.

De mix bestaat uit de bloem van de Calendula, kamille, smeerwortel, komkommer, groene thee en passievrucht.

CHI-Naturals-with-Olive-Oil-Hair-and-Body-Shampoo-11.5-oz.png
CHI Naturals with Olive Oil - Shampoo & Body Wash

Geeft een rijk en zacht reinigend schuim terwijl het de vochtbalans van huid en haar herstelt. Verzorgt het haar op een verantwoorde manier zodat de haarkleur niet wordt aangetast.

De huid voelt zacht, glad en verzorgd aan.

CHI-Naturals-with-Olive-Oil-Olive-&-Silk-Hair-and-Body-Conditioner-11.5-oz_.png
CHI Naturals with Olive Oil - Conditioner & Body Wash Lotion

Deze shampoo is de eerste stap in het 4-delige systeem, waarbij arganolie en moringa-olie gecombineerd worden met de bewezen kracht van zijdeproteïnen. Doordat deze sterke en voedende formule verrijkt is met vitaminen, eiwitten en antioxidanten die helpen het haar te beschermen en revitaliseren, krijgt beschadigd haar een extra boost en is gezond en glanzend haar het resultaat.

Het reinigt zonder de vochtbalans te verstoren en houdt de haarkleur levendig.

CHI-Naturals-with-Olive-Oil-Olive-and-Silk-Hair-and-Body-oil-2oz.png
CHI Naturals with Olive Oil - Olive & Silk Hair and Body Oil

De lichte, snel absorberende “leave-in” behandeling zorgt er op een geweldige manier voor dat de vochtbalans wordt herstelt, versterkt het haar en voorkomt gespleten haarpunten. Geen kroeshaartjes meer, het haar is glad en zacht met een fantastische glans. Het reguleert vocht in de huid en laat een subtiele gloed achter, de huid voelt zacht en glad aan.

bottom of page