top of page
CHI Infra Lift Banner.jpg
CHI Infra Enviro CC HI logo RED [Omgezet].png
Infra-High-Lift.png
CHI Infra High Lift

CHI Infra Highlift Environmental Cream Color is een ammoniavrij systeem dat bestaat uit 9 kleuren.

Dit systeem kan tot 8 tinten oplichten, tegelijkertijd kleur afgeven en bestaat uit drie verschillende nuances blond, rood en bruin.

CHI Infra Highlift Environmental Cream Color is een ammoniavrij systeem dat bestaat uit 9 kleuren.

Dit systeem kan tot 8 tinten oplichten, tegelijkertijd kleur afgeven en bestaat uit drie verschillende nuances blond, rood en bruin.

 

Belangrijke eigenschappen

• Oplichtende crème kleuring op oliebasis                 

• Licht op en deponeert maximaal kleur op hetzelfde moment

• Ionisch & Infrarood technologie met CHI Power

• Ammoniavrij

High lift cream color op oliebasis

Speciale formule, waarbij gebruik wordt gemaakt van CHITechnology voor alle toepassingen, met uitzondering van hoofdhuidapplicaties. Een hoogwaardig en geavanceerd product op olie basis, 100% watervrij. Voorkomt uitdroging en garandeert een optimale conditie van het haar.

 

 

Licht het haar op en geeft maximaal kleur af

Het Farouk Systems onderzoeks- en ontwikkelingsteam heeft de oplichtende kracht van CHI gecombineerd met de meest verfijnde en revolutionaire mix van nieuwe kleurpigmenten om verzekerd te zijn van een maximale oplichting (blond tot 8 tinten rood en bruin tot 6 tinten) en een maximale kleurafgifte voor een intensieve en voorspelbare kleur in één stap. Het kleuren van donker haar naar sprankelend rood is nog nooit zo gemakkelijk geweest.

Met CHI High Lift Cream Color is het ook mogelijk om eerder gekleurd haar op te lichten.

Traditionele producten

Bij traditionele producten wordt het haar eerst opgelicht en daarna geverfd. Bij deze kleurtechnologie vervaagt de kleur eerder in tegenstelling tot CHI Technology, waarbij de kleur langer houdbaar blijft.

 

Ionic & far infrared technology

CHI Technology is een nieuw concept dat in staat is het haar op te lichten en tegelijkertijd maximaal kleur te deponeren.

 

Advanced American CHI Technology

CHI Power bestaat uit 44 ingrediënten aangevuld met ceramische, ionische en infrarood producerende stoffen.

De kracht van CHI Technology: dringt via de schubbenlaag diep in de vezellaag tot aan het merg. Dit zorgt voor een maximale penetratie van kleurmoleculen en omdat het ionisch (+/-) geladen is worden de kleurmoleculen in het haar verankerd.

De nieuwe CHI “Fade Resistant” Technology is een revolutionaire doorbraak om de meest sprankelende roodtinten lang in het haar vast te houden.

Ammonia vrij

Respecteert de natuurlijke zuiverheid van haar en zorgt voor een voortdurende vitaliteit en een ongeëvenaarde glans. Een aangename geur, onmisbaar voor het creëren van een behaaglijke en veilige omgeving.

bottom of page