top of page
colorglossbanner.jpg
Royal Treatment Logo Metal White 2022.png

Styling & Finishing

Styling & Finishing

Royal Treatment Styling & Finishing is een lijn die is ontworpen om het haar te finishen en te voorzien in al je 

stylingbehoeften. Het omvat essentiële styling- en finishingproducten die je creativiteit en stijl tot uiting brengen. Of je nu een avant-gardistische stijl hebt of klassiek en gestroomlijnd, deze lijn biedt veelzijdigheid en mogelijkheden voor verschillende haartypes en texturen.

Doelgroep

Het is bedoeld voor professionele stylisten die op zoek zijn naar finishing- en stylingproducten om het haar te 

vormen en flexibiliteit te creëren tijdens het stylen en finishen. Voor consumenten die op zoek zijn naar finishing- en stylingproducten om hun stijlen te beschermen en te behouden. 

De ultieme geurbeleving

Geurnoten

Top: Citroen, Citrus, Bladgroen

Hart: Bloemig, Jasmijn, Palissander, Cyclamen, Gardenia

Basis: Hout, Muskus, Cederhout, Patchouli

De belangrijkste ingrediënten

Alle formules in de styling en finishing producten bevatten het Royal Treatment Signature Complex.

Witte Truffel

Dit zeer gewilde ingrediënt is een rijke bron van vitamine B, aminozuren en eiwitten. De unieke en lichtgewicht conditionerende stoffen hydrateren en maken droog, beschadigd haar handelbaar. Het helpt gespleten haarpunten te verminderen en het beschermt het haar tegen broosheid en breuk.

 

Parel

Het beschermt het haar op natuurlijke wijze tegen UV-schade en gaat kleurvervaging tegen. Het biedt een combinatie van aminozuren, moisturizers en vitamine B dat vocht reguleert en waardoor het haar glad en pluisvrij blijft.

 

Aloë Vera

Aloë Vera staat bekend als een natuurlijk hydraterend middel en bevat een grote hoeveelheid essentiële voedingsstoffen, aminozuren en vitamines. Het biedt uitstekende conditionerende eigenschappen en bescherming aan het haar, terwijl het de droge huid/hoofdhuid hydrateert.

 

Kenmerken en voordelen

• Essentiële voedingsstoffen waaronder vitamines, mineralen, enzymen en polysachariden

• Suikermoleculen en polysachariden trekken vocht aan en houden het vast

• Aminozuren helpen de elasticiteit en stevigheid te verbeteren

• Vormt een laagje om het haar, vochtregulerende eigenschappen verminderen frizz en voegen glans toe

• Hydrateert de droge huid/hoofdhuid

• Maakt het makkelijker om te ontwarren.

RTDS5-Royal-Treatment-2022-Styling-Dry-Shampoo-5oz.png
Dry Shampoo

Wat het doet:

Het absorbeert vuil, vet en productophoping. Een reiniging voor een frisse start bij het stylen of tussen wasbeurten door. Snel absorberende poeders nemen overtollig vet op en zijn licht geparfumeerd voor neutralisatie van de geur. 

Verfrist het haar en herstelt het volume voor een schone look en feel.

Gebruiksaanwijzing:

Goed schudden. Houd de bus op een afstand van 15-25 cm en spuit de droog shampoo rechtstreeks op de aanzet van het droge haar. Masseer met de vingertoppen over de hoofdhuid. Niet spoelen. Vervolgens stylen zoals gewenst.

RTRSS5-Royal-Treatment-2022-Styling-Rapid-Shine-Spray-5oz.png
Rapid Shine Spray

Wat doet het:

Een niet verzwarende glansspray die een ongelooflijke reflectie en briljante glans geeft aan het haar. Biedt thermische bescherming en zorgt voor goede controle bij het stylen. Het bevat een lichte verzorging om beschadigde haarschubben te sluiten, geeft een eerste bescherming tegen vocht en beschermt de kleur tegen UV straling. Ideaal voor gladde, glanzende haarstijlen. 

Gebruiksaanwijzing:

Goed schudden. Kan op nat of droog haar worden gebruikt. Houd de bus op een afstand van 20-25 cm en spuit het gelijkmatig over het haar voor een directe glans en gepolijste afwerking.  

RTUCHS10 Royal Treatment 2022 Styling Ultimate Control 10oz-NEW.png
Ultimate Control
working spray to create volume, 
shine & hold

Wat het doet:

Deze hairspray met een medium tot stevige fixatie biedt maximale controle en stevigheid. Het biedt thermische bescherming, geeft eerste bescherming tegen vocht, een langdurige fixatie en een dynamische glans.

Gebruiksaanwijzing:

Goed schudden, houd de bus op een afstand van 20-25 cm en spray gelijkmatig over het haar voor een directe glans en een stevige afwerking. 

RTWTFM8-Royal-Treatment-2022-Styling-White-Truffle-Mousse-8oz.png
White Truffle Foaming Mousse

Wat doet het:

Een niet verzwarende mousse voor volume en body, maakt het haar voller en steviger.

Zorgt voor goede controle bij het stylen en een langdurige flexibele fixatie zonder het knerpende gevoel. Het resulteert in handelbaar haar met een prachtige glans.

Gebruiksaanwijzing:

Goed schudden. Deel het haar af en breng de mousse gelijkmatig aan op het haar. Kneed of kam het met de handen in het haar. Voor een gladde look met volume, het haar föhnen tot het droog is. Gebruik een ronde borstel voor extra volume en body. Voor stylen zonder warmte kan het na het scrunchen aan de lucht drogen. 

RTPC6-Royal-Treatment-2022-Styling-Pearl-Complex-6oz.png
Pearl Complex
Lightweight Leave-In Treatment for Hair & Skin

Wat het doet:

Veelzijdige, niet verzwarende leave-in-behandeling die hydrateert, versterkt en voedt. Gaat gespleten haarpunten tegen, polijst en maakt het haar rustig. Biedt thermische bescherming tegen warmte waardoor haarbreuk en schade aan het haar minimaal wordt. Hydrateert en geeft glans aan haar en huid.

Gebruiksaanwijzing:

Breng een kleine hoeveelheid aan in de handpalm en verdeel het gelijkmatig over het haar. Niet uitspoelen en finish het haar naar wens. Kan worden gebruikt op nat of droog haar en huid. Gebruik zo vaak als nodig is.

RTRGHPS6-Royal-Treatment-2022-Styling-Royal-Guard-6oz.png
Royal Guard Heat Protecting Spray

Wat doet het:

Een niet verzwarende leave-in spray die een thermische beschermende barrière opbouwt van binnen naar buiten. Beschermt het haar tegen warmte tot 230°C.  Geeft een lichte verzorging, versterkt en beschermt tegen uitdroging, beschadiging en breuk. Verbetert de elasticiteit van het haar en maakt  de haarschubben glad en het haar rustig. Dit zorgt voor een gemakkelijke en snelle styling met warmte.

Gebruiksaanwijzing:

Goed schudden. Het haar afdelen en voor het gebruik van hittetools over het haar sprayen.

RTBRB5-Royal-Treatment-2022-Bond-and-Repair-Blowout-Primer-5oz.png
Blow-out Primer

Wat doet het:

Een herstellende blow-out behandeling voor chemisch behandeld, beschadigd en droog haar. Versterkt de haarstructuur, conditioneert het haar en vult beschadiging van de haarschubben op ter voorkoming van breuk. Maakt het haar glad en geeft glans. Sluit de haarschubben en houdt vocht in het haar en beschermt tegen vocht van buitenaf.

Gebruiksaanwijzing:

Aanbrengen op schoon, vochtig haar. Föhnen en eventueel finishen met een CHI Hair Styling Iron.

bottom of page