top of page
bondrepairbanner.jpg
Royal Treatment Logo Metal White 2022.png

BOND & REPAIR

Iedereen verdient een koninklijke behandeling en CHI begrijpt dat!

CHI Royal Treatment is een nieuw haarverzorgingssysteem voor de professionele kappersbranche van het wereldwijd gevestigde merk CHI. Door de combinatie van kwaliteit, schone ingrediënten en de meest innovatieve technologie stelt het “Bonding System” professionals in staat om het haar van klanten te transformeren en chemische behandelingen uit te voeren zonder het haar extra te beschadigen. Dit sulfaat- en parabenenvrije systeem is een luxueuze lijn, ontworpen om gezond, mooi haar te creëren en te behouden met buitengewone resultaten.

De ultieme geurbeleving

Geurnoten

Top: Citroen, Citrus, Bladgroen

Hart: Bloemig, Jasmijn, Palissander, Cyclamen, Gardenia

Basis: Hout, Muskus, Cederhout, Patchouli

Op welke manier verschilt CHI Royal Treatment Bond & Repair van andere systemen?

Royal Treatment Bond & Repair is een haarherstellend systeem dat een natuurlijk ingrediënt bevat dat als “bonding” middel wordt gebruikt in plaats van een synthetisch verkregen ingrediënt. Het bindmiddel is op plantaardige basis en wordt gemaakt met behulp van glucosechemie en gecombineerd met aloë vera en hennep olie. Dit systeem wordt tijdens chemische behandelingen gebruikt om verbindingen tussen aminozuren op te bouwen. Dit vermindert schade door het keratinecomplex van het haar te versterken. Na deze behandeling is het haar gehydrateerd en zacht, is de keratine in het haar versterkt doordat de aminozuren zijn verbonden, waterstof- en zoutbruggen zijn opgebouwd en de schubbenlaag wordt gesloten. Dit resulteert in gezond haar met een prachtige glans.

De belangrijkste ingrediënten

Alle formules bevatten het Royal Treatment Signature Complex.

 

Witte Truffel

Dit zeer gewilde ingrediënt is een rijke bron van vitamine B, aminozuren en eiwitten. De unieke en lichtgewicht conditionerende stoffen hydrateren en maken droog, beschadigd haar handelbaar. Het helpt gespleten haarpunten te verminderen en het beschermt het haar tegen broosheid en breuk.

 

Parel

Het beschermt het haar op natuurlijke wijze tegen UV-schade en gaat kleurvervaging tegen. Het biedt een combinatie van aminozuren, moisturizers en vitamine B dat vocht reguleert en waardoor het haar glad en pluisvrij blijft.

 

Aloë Vera

Aloë Vera staat bekend als een natuurlijk hydraterend middel en bevat een grote hoeveelheid essentiële voedingsstoffen, aminozuren en vitamines. Het biedt uitstekende conditionerende eigenschappen en bescherming aan het haar, terwijl het de droge huid/hoofdhuid hydrateert.

 

Kenmerken en voordelen

• Essentiële voedingsstoffen waaronder vitamines, mineralen, enzymen en polysachariden

• Suikermoleculen en polysachariden trekken vocht aan en houden het vast

• Aminozuren helpen de elasticiteit en stevigheid te verbeteren

• Vormt een laagje om het haar, vochtregulerende eigenschappen verminderen frizz en voegen glans toe

• Hydrateert de droge huid/hoofdhuid

• Maakt het makkelijker om te ontwarren.

Royal Treatment 2022 Bond and Repair Shampoo 12oz.png
Bond & Repair Shampoo

Wat het doet:

Deze kleurveilige formule vermindert haarbreuk en versterkt de haarstructuur.

Het haar wordt na iedere wassing handelbaarder, glanzender en gezonder.

Gebruiksaanwijzing:

Breng de shampoo gelijkmatig aan op nat haar en masseer het in van de aanzet tot in de punten. Grondig spoelen en indien nodig herhalen. Vervolg met Royal Treatment Bond & Repair Conditioner.

Royal Treatment 2022 Bond and Repair Conditioner 12oz.png
Bond & Repair Conditioner

Wat doet het:

Revitaliseert droog en beschadigd haar door de gebroken verbindingen in het haar te herstellen waarna het na elk gebruik makkelijker handelbaar, glanzender en gezonder wordt. Een diepgaande verzorging met intensieve hydratatie, herstelt en beschermt tegen beschadiging, gespleten haarpunten en pluizig haar. Vermindert haarbreuk en versterkt de haarstructuur.

Gebruiksaanwijzing:

Breng na het wassen aan op handdoekdroog haar. 1-3 minuten laten inwerken.

Uitspoelen en stylen zoals gewenst.

Royal Treatment 2022 Bond and Repair Clarifying Shampoo 12oz.png
Bond & Repair Clarifying Shampoo

Wat doet het:

Bevat de natuurlijke formule van Aloë Vera, geeft een diepe reiniging aan het haar en de hoofdhuid zonder de vochtbalans aan te tasten. Zuivert het haar door het verwijderen van olie, mineraalafzettingen, hard water en product stapeling. Versterkt de schubbenlaag en herstelt de glans van dof haar.

 

Gebruiksaanwijzing:

Gelijkmatig aanbrengen op nat haar en inmasseren. Spoel grondig uit en herhaal indien nodig. Vervolg de behandeling met de Royal Treatment Clarifying Treatment. Gebruik eenmaal per week of indien nodig voor een diepere reiniging.

Royal Treatment 2022 Bond and Repair Clarifying Treatment 12oz.png
Bond & Repair Clarifying Treatment

Wat doet het:

Demineraliseert en egaliseert de porositeit, geeft een diepe reiniging aan behandeld haar door minerale en/of metalen afzetting en/of stapeling van producten te verwijderen. Brengt de porositeit van het haar in balans voor een gelijkmatig kleurresultaat.

 

Gebruiksaanwijzing:

Na gebruik van Royal Treatment Bond & Repair Clarifying Shampoo, gelijkmatig over handdoekdroog haar verdelen en doorkammen. Laat 5-10 minuten inwerken. Grondig uitspoelen. Zeer geschikt om te gebruiken vóór een chemische behandeling.

Royal Treatment 2022 Bond and Repair LeaveIn Treatment 6oz.png
Bond & Repair Leave-in Treatment

Wat doet het:

Deze ultralichte conditionerende leave-in-treatment zorgt voor een intensieve hydratatie, ontwart,  maakt onrustig haar glad, beter handelbaar en verbetert de elasticiteit. Helpt beschadigde haarstructuren te herstellen en verzwakte haarstructuren te versterken. Beschermt tegen uitdroging en beschadiging waardoor het haar zacht en glad wordt met een extra glans.

 

Gebruiksaanwijzing:

Spray in de handpalm en verdeel gelijkmatig over het haar vanaf de aanzet tot punten.

Niet uitspoelen, style het haar naar wens. Kan op nat of droog haar worden gebruikt.

Royal Treatment 2022 Bond Rebuilder 12oz.png
Bond & Repair Bond Rebuilder

Wat doet het:

Haarhersteller op plantaardige basis met een laag moleculair gewicht. Het kan daardoor diep in de cortex dringen en een beschermend frame vormen tussen de aminozuren aan de oppervlakte en in het haar om de natuurlijke keratinestructuur van het haar te versterken en te beschermen tijdens chemische behandelingen.

Gebruiksaanwijzing:

Voor kleur en blondering: meet de juiste hoeveelheid Bond Rebuilder af en voeg toe aan uw kleur of blondering volgens de gebruiksaanwijzing en gebruik de kleur of ontkleuring zoals aangegeven.

Royal Treatment 2022 Bond and Seal 8oz.png
Bond & Repair Bond & Seal

Wat doet het:

Een natuurlijke hersteller die het haar en de hoofdhuid versterkt en beschermt tijdens een kleur- of blondering behandeling. Hennep bevat veel vetzuren, proteïnen, vitamines en andere voedingsstoffen om het haar sterk en gevoed te houden, terwijl de verzorgende en verzachtende eigenschappen van Aloë Vera het haar en de hoofdhuid hydrateren en beschermen.

Gebruiksaanwijzing:

Spray voor het kleuren of blonderen Bond & Seal royaal over het haar en de hoofdhuid om de hoofdhuid te beschermen, de structuur van het haar te versterken, de porositeit te egaliseren en de pH waarde te herstellen. Kan tijdens behandelingen worden gebruikt om de werking te vertragen. Gebruik als een leave-in-treatment om de porositeit te egaliseren, het haar te versterken en glans toe te voegen.

Royal Treatment 2022 Bond and Repair Oil 4oz.png
Bond & Repair Oil

Wat doet het:

Een niet verzwarende, siliconenvrije olie die zwakke en beschadigde haarstructuren herstelt en het haar van binnen naar buiten versterkt en beschermt. Voorkomt schade, breuk en zorgt voor bescherming bij warmte tot 230˚c. Verzorgt het haar, maakt het glad en voegt direct glans toe.

 

Gebruiksaanwijzing:

Breng een kleine hoeveelheid aan op de handpalm. Breng dit aan op vochtig haar voor een hitte beschermende en herstellende föhn behandeling of als finishing op droog haar voor een glad en glanzend eindresultaat. Gebruik meer indien nodig.

RTBRTM8-Royal-Treatment-2022-Bond-and-Repair-Masque.png
Bond & Repair Treatment Masque

Wat doet het:

Een samengestelde mix met boosters voor het herstel van schade die is veroorzaakt door chemische processen of door extreme warmte van styling tools. Brengt het haar terug naar zijn natuurlijke, gezonde staat. Voedt en verzegelt het haar met intensieve hydraterende en verzorgende eigenschappen voor glad en glanzend haar. 

 

Ph 3.5

Gebruiksaanwijzing:

Personaliseer na het wassen uw behandelingsplan door 60-90 ml Treatment Masque te mengen met 1-3 pompjes booster op basis van de haaranalyse. 

bottom of page