top of page
Bleach-banner.jpg
CHI Bleach & Shine Logo.png
CHI Bond & Lightening System. Met Hennep en Aloë Vera.

Speciaal ontwikkeld om als een compleet systeem te gebruiken. Hierdoor is het mogelijk om het haar te ontkleuren zonder het onnodig te beschadigen en tegelijkertijd de hoofdhuid te beschermen. Het CHI Bond + Lightening System bevat Bleach & Shine samen met Bond & Seal. Het bevat natuurlijke ingrediënten om de zwavelbruggen in het haar te versterken en te beschermen voor, tijdens en na de kleurbehandeling. Zeer geschikt voor extreme ontkleuringen en kleur corrigerende processen. Het maximale doel van de kleur kan worden bereikt, het haar en de hoofdhuid blijft beschermd en in betere conditie dan voor het proces.

CHI Bleach and Shine Lightener 16 oz EH.png
CHI Bond and Seal 8 oz.png
CHI Bleach & Shine

CHI Bleach & Shine is een krachtige ontkleuring die tot 9 kleurhoogten kan oplichten. De toevoeging van hennep en aloë vera beschermt tegen het afbreken van het haar tijdens het proces. Hennep bevat veel vetzuren, proteïne, vitamine en andere voedingstoffen om het haar te versterken en te verzorgen. Aloë Vera werkt hydraterend, conditioneert en heeft een kalmerende en beschermende werking op de huid en het haar.

CHI Bond & Seal

CHI Bond & Seal is een natuurlijke hersteller die het haar en de huid versterkt en beschermt tijdens een kleur en ontkleuringsproces. Hennep bevat veel vetzuren, proteïne, vitamine en andere voedingstoffen om het haar te versterken en te verzorgen. Aloë Vera werkt hydraterend, conditioneert en heeft een kalmerende en beschermende werking op de huid en het haar.

bottom of page