top of page
Keratin-banner.jpg
CHI Keratin Logo Gold.png
CHI Keratin. Bescherm en voorkom afbreken.

CHI Keratin transformeert droog, pluizig en futloos haar in gezond, glad en glanzend haar door middel van Keratrix™. Deze zeer geavanceerde verbinding vult de natuurlijke keratineproteïne in het haar aan waardoor de elasticiteit van het haar drastisch wordt verbeterd en het afbreken van het haar wordt voorkomen.
CHI Keratin werkt vochtregulerend en herstellend, wat resulteert in zacht glanzend haar.

CHI-Keratin-Reconstructing-Shampoo-12oz.png
CHI Keratin Reconstructing Shampoo

CHI Keratin Reconstructing Shampoo reinigt het haar op milde wijze en herstelt beschadigd haar door het aan te vullen met natuurlijke keratine.

Essentiële verzorgende jojoba- en arganoliën dringen diep in de haarschacht ter bevordering van gezonder, glanzender haar en het voorkomen van slijtage.

CHI-Keratin-Reconstructing-Conditioner-12oz.png
CHI Keratin Reconstructing Conditioner

CHI Keratin Reconstructing Conditioner herstelt de vochtbalans in het haar door middel van natuurlijke essentiële oliën en de kracht van keratine. Dit resulteert in soepel en gezond haar. Herstellende ingrediënten versterken het haar en sluiten de schubbenlaag zodat deze vocht kan vasthouden. Voorkomt verdere schade aan het haar en beschermt het. 

CHI-Keratin-Silk-Infusion-6oz.png
CHI Keratin Silk Infusion

CHI Keratin Silk Infusion is een krachtig complex dat droog en beschadigd haar herstelt en hydrateert. Natuurlijke keratine herstelt de schubbenlaag, de zijde dringt diep in het haar door, reguleert vocht en zorgt voor een gladde schubbenlaag. Deze unieke samenstelling verbetert de elasticiteit aanzienlijk, voorkomt verdere schade aan het haar en resulteert in zacht en glanzend haar. 

CHI-Keratin-Leave-In-Conditioner-6oz.png
CHI Keratin Leave-in Conditioner

CHI Keratine Leave-in Conditioner is een unieke herstellende leave-in behandeling die ontwikkeld is om beschadigd haar te voeden met een krachtige dosis natuurlijke keratine die zorgt voor het herstellen van de schubbenlaag. De kracht van keratine wordt gecombineerd met de essentiële verzorging van jojoba- en arganolie. Dit zorgt voor verbetering van de elasticiteit en voorkomt verdere schade aan het haar.

CHI-Keratin-KTrix-Smoothing-Treatment-3.92oz.png
CHI Keratin K-Trix 5

CHI Keratin K-Trix 5 Thermal Active Smoothing Treatment werkt in combinatie met de warmte van een styling tool. Dankzij de behandeling wordt het haar vanaf de aanzet glad gemaakt en gehydrateerd. Het resultaat is tot wel 5 dagen zacht en pluisvrij haar. De formule is verrijkt met Keratrix™, een unieke verbinding met een doorlopende afgifte van versterkende en gladmakende eiwitten die de houdbaarheid van de behandeling verlengen.

CHI-Keratin-Flex-Finish-Hair-Spray-10oz.png
CHI Keratin Flex Finish Hair Spray

Een flexibele haarspray voor een niet-verzwarende en milde versteviging. De formule is verrijkt met keratine om het haar te versterken en slijtage te verminderen. Deze spray beschermt tegen luchtvochtigheid en elimineert kroezend en statisch haar met als resultaat een langdurig houdbare finish.

bottom of page